Återbetalningspolicy

Eadl AB följer distansavtalslagen och erbjuder 14 dagar ångerrätt (bytesrätt) från det datum du mottar din leverans. Om du önskar att göra en retur, vänligen kontakta vår kundtjänst på Eadl.information@gmail.com eller fyll i kontaktformuläret. Vi kommer att återbetala köpesumman inom 30 dagar i de fall då konsumenten på riktiga grunder häver köpet. För att ångerrätten ska vara giltig, krävs det att följande krav uppfylls:

  • Varan är oanvänd och i ursprungligt skick.
  • En faktura/kvitto finns och kan uppvisas som bevis på inköp.
  • Originalförpackningen eller motsvarande emballage finns och är i fullgott skick.

Vi uppmuntrar våra kunder att välja och kontrollera sina produkter noga innan de bestämmer sig för att behålla dem. Varorna ska vara i samma skick som när de mottogs, och det är därför viktigt att hålla kvar alla originalförpackningar och dokumentation som medföljde vid leveransen.

Om du väljer att ångra ditt köp inom den tillåtna ångertiden, kommer vi att återbetala hela köpesumman. Som konsument är du dock ansvarig för eventuella frakt- och returkostnader. Observera att det är konsumentens ansvar att säkerställa att returen sker på ett pålitligt sätt. Varan ska vara i oförändrat skick och ska returneras med sin ursprungliga förpackning. Om du har några frågor eller tvivel, vänligen kontakta vår kundtjänst för vägledning innan du skickar tillbaka varan.