Returvillkor

  • Retur

Vi erbjuder 14 dagars öppet köp från det datumet du hämtat ut din beställning från oss. Du står själv för hela returkostnaden av din beställning. Om du önskar returnera en produkt, vänligen kontakta vår kundtjänst på info@eadl.se för vidare instruktioner. Följande information skickas med i mejlet: ordernummer, namn på artiklarna du önskar skicka tillbaka. 

För att hantera en skadad produkt, vänligen meddela oss inom 48 timmar med tydliga bilder samt en textbeskrivning angående skadan på info@eadl.se   

Om du ångrar ditt köp, är du själv ansvarig för kostnaderna för returfrakten. Produkten/paketet ska returneras i samma skick och förpackning som det mottogs. Kunden väljer själv vilket fraktbolag som ska användas vid returen.

 

 

  • Krav för att returnera

Som kund är du ansvarig för risken av skador under transporten vid en retur. Därför är det viktigt att varan packas väl och skyddas ordentligt för att undvika skador under transporten.

Varorna ska vara oanvända och skickas tillbaka i oskadad originalförpackning, med alla etiketter och manualer kvar i paketet.

När en vara returneras, påverkas inte fakturan och förfallodatumet påverkas inte. Fakturan ska betalas som vanligt, och vi kommer att kreditera beloppet inom 30 dagar efter att varan har returnerats och godkänts.

Eadl AB ansvarar inte för returer som skickas tillbaka på felaktigt sätt. Vid felaktig retur, är det kundens ansvar för transporten och eventuella skador eller förluster som uppstår under transporten. En retursedel från postombudsstället, kan komma att begäras som bevis på din retur.

Om en retur inte godkänns av oss, kommer vi inte att kreditera dig för varan. Du har dock rätt att få varan återsänd till dig mot fraktkostnaden. Vi rekommenderar att du noga läser igenom våra returriktlinjer och kontaktar vår kundtjänst innan du skickar tillbaka en vara för att undvika eventuella problem.